Saturday, 14 May 2011

Lagu Kegemaran Saya


Lagu kegemaran saya sejak kali pertama menonton filem ini 7 tahun lepas. Hari ini saya meminta pelajar saya Ishan, sahabat baik arwah Wan Ahmad Fadzil utk menterjemahkannya sebagai hadiah hari guru.Permintaan kedua saya kepada Ishan sejak menjadi pensyarah dan kakaknya.


*15 May 2011

4 comments:

Fauziah said...

kalau kita mengasihi seseorang,,kita tak akan menyakiti hatinya dan tak akan menyusahkan hidupnya.kita akan sentiasa berusaha membuat dia senyum dan tertawa.kita tidak akan tega melihat dia menangis kerana kita.

daniel yusof said...

nampaknya follower madam dah bertambah =)

Fauziah said...

terima kasih daniel.sikit atau banyak tak penting sanaat.yg penting semoga blog ini dapat memberikan manfaat kepada mereka yg membacanya. terima kasih banyak2 daniel.satu lagi permintaan, boleh tak masukkan lagu2 yg saya post di facebook saya ke blog ini?

daniel yusof said...

ok..no problem...mdm..nanti mdm promote la blog ni dekat rakan2 SIM madam.selain dari promote dekat facebook...sy takde link tuk promote dkt SIM tu.. so nt boleh la peminat2 mdm dr rakan2 SIM boleh baca jugak

Post a Comment